Uw webbrowser wordt niet ondersteund

U kunt dit portaal optimaal bekijken en gebruiken met: Microsoft Edge, Mozilla Firefox 27 en hoger, Google Chrome 30 en hoger, Safari 7 en hoger. Gebruikt u een oudere versie of een andere webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer 11)? Deze browser ondersteunen wij niet actief en werkt daarom mogelijk niet goed.

Updaten naar een recente browserversie van:
Microsoft Edge | FireFox | Google Chrome | Safari (macOS)
Sluiten

Mijn RVO

Welkom op mijn.rvo.nl

Voor zaken in eLoket kunt u hier inloggen
Hulp bij het inloggen
  • Mijn melding voor schapen en geiten

    U meldt hier de geboorte van lammeren en alle andere veranderingen in het aantal schapen en geiten. Dit kan via Mijn I&R Openen. U komt dan op het Dashboard. Direct via de stallijst melden? Klik dan op de stallijst in het Dashboard. Het is ook mogelijk om hier een machtiging te registreren of te beëindigen. Wilt u een melding schriftelijk doorgeven of wijzigen? Dan stuurt u ons een ondertekende brief per post of met Digitaal post Versturen. Als ondernemer logt u in met minimaal eHerkenning niveau 2+ en machtiging RVO diensten op niveau 2+. Bent u particulier? Dan logt u in met DigiD.

Direct regelen in het nieuwe I&R Dieren

App I&R dieren

Met de app I&R dieren kunt u gegevens bekijken die in I&R zijn geregistreerd. Ook kunt u een bericht krijgen als u één of meer signaleringen heeft.

Ga voor meer informatie en het downloaden van de app naar App I&R Dieren.

</