Uw webbrowser wordt niet ondersteund

U kunt dit portaal optimaal bekijken en gebruiken met: Microsoft Edge, Mozilla Firefox 27 en hoger, Google Chrome 30 en hoger, Safari 7 en hoger. Gebruikt u een oudere versie of een andere webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer 11)? Deze browser ondersteunen wij niet actief en werkt daarom mogelijk niet goed.

Updaten naar een recente browserversie van:
Microsoft Edge | FireFox | Google Chrome | Safari (macOS)
Sluiten
 

mijn.rvo.nl

  • Mijn melding voor schapen en geiten

    U meldt hier de geboorte van lammeren en alle andere veranderingen in het aantal schapen en geiten. Als ondernemer logt u in met minimaal eHerkenning niveau 2+ en machtiging RVO diensten op niveau 2+. Bent u particulier? Dan logt u in met DigiD.

    U kunt nu ook meldingen doen en gegevens bekijken in het nieuwe I&R Dieren. Dit kan via Mijn I&R Openen. U komt dan op het Dashboard. Direct via de stallijst melden? Klik dan op de stallijst in het Dashboard. Het verstrekken en beëindigen van een machtiging kan nu ook in het nieuwe I&R Dieren. Als gemachtigde meldingen doen voor iemand anders kan ook.

Direct regelen in het nieuwe I&R Dieren

Direct regelen

Hulp bij mijn registratie

In de Handleiding Machtigingen registreren (pdf) leest u stap voor stap hoe u een machtiging voor I&R registreert.

App I&R dieren

Met de app I&R dieren kunt u gegevens bekijken die in I&R zijn geregistreerd. Ook kunt u een bericht krijgen als u één of meer signaleringen heeft.

Ga voor meer informatie en het downloaden van de app naar App I&R dieren.

</