Uw webbrowser wordt niet ondersteund

U kunt dit portaal optimaal bekijken en gebruiken met: Microsoft Edge, Mozilla Firefox 27 en hoger, Google Chrome 30 en hoger, Safari 7 en hoger. Gebruikt u een oudere versie of een andere webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer 11)? Deze browser ondersteunen wij niet actief en werkt daarom mogelijk niet goed.

Updaten naar een recente browserversie van:
Microsoft Edge | FireFox | Google Chrome | Safari (macOS)
Sluiten

Mijn RVO

Welkom op mijn.rvo.nl

Voor zaken in eLoket kunt u hier inloggen
Hulp bij het inloggen
  • Mijn melding voor runderen

    U meldt hier de geboorte van kalveren en alle andere veranderingen in het aantal runderen. Dit kan via Mijn I&R Openen. U komt dan op het Dashboard. Direct via de stallijst melden? Klik dan op de stallijst in het Dashboard. Ook kunt u hier een paspoort voor export aanvragen. Het is ook mogelijk om hier een machtiging te registreren of te beëindigen. Wilt u een melding schriftelijk doorgeven of wijzigen? Dan stuurt u ons een ondertekende brief per post of met Digitaal post Versturen. Als ondernemer logt u in met minimaal eHerkenning niveau 2+ en machtiging RVO diensten op niveau 2+. Bent u particulier? Dan logt u in met DigiD.

Direct regelen in het nieuwe I&R Dieren

App I&R dieren

Met de app I&R dieren kunt u gegevens bekijken die in I&R zijn geregistreerd. Ook kunt u een bericht krijgen als u één of meer signaleringen heeft.

Ga voor meer informatie en het downloaden van de app naar App I&R Dieren.

</