Uw webbrowser wordt niet ondersteund

U kunt dit portaal optimaal bekijken en gebruiken met: Microsoft Edge, Mozilla Firefox 27 en hoger, Google Chrome 30 en hoger, Safari 7 en hoger. Gebruikt u een oudere versie of een andere webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer 11)? Deze browser ondersteunen wij niet actief en werkt daarom mogelijk niet goed.

Updaten naar een recente browserversie van:
Microsoft Edge | FireFox | Google Chrome | Safari (macOS)
Sluiten
 

Mijn RVO

  • Mijn rapportage voor de informatieplicht energiebesparing

    U rapporteert hier voor de informatieplicht energiebesparing vanaf 2023. Als bevoegd gezag of omgevingsdienst kunt u hier rapportages ophalen. U logt in met minimaal eHerkenning niveau 2+ en machtiging RVO diensten op niveau 2+. Bent u particulier? Dan logt u in met DigiD. U kunt hier ook een intermediair machtigen om te rapporteren. Hiervoor hoeft u niet in te loggen.

    Heeft u iets gewijzigd in uw rapportage? Dien hem dan opnieuw in. Zo zien gemeenten, provincies en omgevingsdiensten wat u heeft veranderd. Voor rapportages die niet zijn ingediend via een XML-gegevensbestand maakt u hiervoor een kopie van uw al ingediende rapportage.

Direct regelen

Hulpmiddelen bij mijn rapportage

Voor uw rapportage kunt u de Handleiding eLoket informatieplicht energiebesparing 2023 (pdf) gebruiken. Hierin staat ook beschreven hoe u een rapportage via een XML-upload kunt indienen. Hiervoor kunt u de volgende hulpmiddelen gebruiken:

Het hulpbestand is vanaf 8 april 2024 vernieuwd. Wij adviseren u deze versie van het Hulpbestand te gebruiken voor het aanmaken van nieuwe rapportages.

Heeft u al een rapportage klaargezet met een oude versie? Met deze nieuwe versie van het Hulpbestand kunt u met een druk op de knop de gegevens uit uw bestand met een lager versienummer inlezen. Hoe dat werkt, leest u in de uitleg (pdf). Ook is er een aangepaste versie van het XSD-bestand voor de XML-uploadfunctionaliteit.

Gemeenten en omgevingsdiensten kunnen de Handleiding gegevensontsluiting eLoket informatieplicht energiebesparing (pdf) gebruiken.

<