Uw webbrowser wordt niet ondersteund

U kunt dit portaal optimaal bekijken en gebruiken met: Microsoft Edge, Mozilla Firefox 27 en hoger, Google Chrome 30 en hoger, Safari 7 en hoger. Gebruikt u een oudere versie of een andere webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer 11)? Deze browser ondersteunen wij niet actief en werkt daarom mogelijk niet goed.

Updaten naar een recente browserversie van:
Microsoft Edge | FireFox | Google Chrome | Safari (macOS)
Sluiten
 

mijn.rvo.nl

  • Mijn rapportage voor de informatieplicht energiebesparing

    U rapporteert hier voor de informatieplicht energiebesparing vanaf 2023. Als bevoegd gezag of omgevingsdienst kunt u hier rapportages ophalen. U logt in met minimaal eHerkenning niveau 2+ en machtiging RVO diensten op niveau 2+. Bent u particulier? Dan logt u in met DigiD. U kunt hier ook een intermediair machtigen om te rapporteren.

    Heeft u iets gewijzigd in uw rapportage? Dien hem dan opnieuw in. Zo zien gemeenten, provincies en omgevingsdiensten wat u heeft veranderd. Voor rapportages die niet zijn ingediend via een XML-gegevensbestand maakt u hiervoor een kopie van uw al ingediende rapportage.

Direct regelen

Hulpmiddelen bij mijn rapportage

Voor de rapportage vanaf 2023 kunt u de Handleiding eLoket informatieplicht energiebesparing 2023 (pdf) gebruiken. Hierin staat ook beschreven hoe u een rapportage via een XML-upload kunt indienen. Hiervoor kunt u de volgende hulpmiddelen gebruiken:

Het hulpbestand is vanaf vrijdag 17 november vernieuwd. Wij adviseren u deze versie van het Hulpbestand te gebruiken voor het aanmaken van nieuwe rapportages. Heeft u al een rapportage klaargezet met de oude versie? Gebreken hiermee doen zich maar in beperkte situaties voor. U kunt waarschijnlijk deze rapportages gewoon indienen. Vanaf 29 november 2023 is een aangepaste versie van het XSD-bestand voor de XML-uploadfunctionaliteit beschikbaar.

Gemeenten en omgevingsdiensten kunnen de Handleiding gegevensontsluiting eLoket informatieplicht energiebesparing (pdf) gebruiken.