terug

Regeling Jonge landbouwers in december opnieuw open

De subsidieregeling voor Jonge landbouwers gaat in december 2017 voor de 3e keer open. In overleg met het Nederlands Agrarisch Jongeren Kontakt (NAJK) is een investeringslijst samengesteld, toegespitst op de wensen van jonge boeren.

De subsidieregeling is onderdeel van het Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) en loopt via de provincies. Meer informatie over deze regeling volgt eind oktober. U kunt subsidie aanvragen via de website van RVO.nl.

Investeringen

De landbouwsector is van groot belang voor Nederland. De overheid stimuleert en ondersteunt landbouwers jonger dan 41 jaar.

Met de subsidie Jonge landbouwers kunnen ondernemers investeren in gebouwen, machines en verplaatsbare installaties. Zo kunnen zij beter inspelen op marktontwikkelingen en wensen van de samenleving.

Laatst bijgewerkt 14-09-2017

 


Abonneren op nieuws

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van relevante nieuwsberichten op mijn.rvo.nl? Stel dan een abonnement in. U kunt hierbij aangeven welk type berichten voor u van toepassing is. Op de dag dat een nieuwsbericht gepubliceerd is op mijn.rvo.nl krijgt u een melding via e-mail. Om een abonnement in te stellen gaat u naar Abonneren.

U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van RVO.nl, met daarin een selectie van nieuwsberichten en evenementen van de afgelopen week. Ook hierbij kunt u uw voorkeuren instellen.