terug

Wijzigen certificaten alleen op dag van aanvraag

Wilt u een aanvraag voor een invoer- of uitvoercertificaat wijzigen of intrekken? Vanaf 1 september 2017 kan dat alleen nog op de dag van aanvraag, uiterlijk tot 13.00 uur.

Voor de aanvragen van certificaten voor dagelijkse afgifte hanteren wij deze deadline al. Voor certificaten en importrechten met een vaste aanvraagperiode kon u voorheen uw aanvraag wijzigen of intrekken tot en met de laatste dag van de aanvraagperiode. De Europese Commissie heeft de deadline van 13.00 uur vastgesteld met Uitvoeringsverordening (EU) 2016/1239, artikel 3, lid 1 en 2.

Wijzigt u uw aanvraag of trekt u uw aanvraag in na 13.00 uur op de dag van indiening? Dan mogen wij uw verzoek niet meer in behandeling nemen.


Abonneren op nieuws

Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van relevante nieuwsberichten op mijn.rvo.nl? Stel dan een abonnement in. U kunt hierbij aangeven welk type berichten voor u van toepassing is. Op de dag dat een nieuwsbericht gepubliceerd is op mijn.rvo.nl krijgt u een melding via e-mail. Om een abonnement in te stellen gaat u naar Abonneren.

U kunt zich ook aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van RVO.nl, met daarin een selectie van nieuwsberichten en evenementen van de afgelopen week. Ook hierbij kunt u uw voorkeuren instellen.